Vores værdier

Vision, mission, værdier, formål

Vision

Vores vision i Arctic Circle Business er at gøre erhvervsdriften lettere både i Grønland og i Arktis. For at opnå den, er det vigtigt at skabe et stærkt samarbejde mellem iværksættere, det offentlige og Selvstyret. Vores medlemmer er meget vigtige for os, derfor lægger vi vægt på at alle vores projekter har fordel for vores medlemmer. Det er vigtigt for os at høre vores medlemmers beskeder, tage dem seriøst og handle på dem.

Mission

Bestyrelsen har valgt de 3 vigtigste missioner og for det meste arbejder vi ud fra dem. Vi vil, fra direktørerne, altid gå efter et stærkt samarbejde, om det er sammen med erhvervsejerne eller det offentlige. Vi vil være med til at udvikle iværksættere inden for eksport og selverhververe. Vi vil gerne fremhæve hvordan man kan balancere hverdagslivet med karriere, af den grund har vi skabt et nyt mærke, #NaturaBeing til indbyggerne og erhvervsejere i Qeqqata så de sammen kan bruge det.

Værdier

Vores værdier er at arbejde engageret med respekt for vores kultur og natur.

Formål

Vores formål er at have medlemmer i hele Qeqqata området. Det er dem der er med til at vi med sikkerhed kan opnå vores mål. Det er dem der kan styrke vores samfund og som vi hånd i hånd skal gå med, for at udvikle erhvervslivet.

Scroll to Top
Aallarnisaavit?